Ανανεωμένη η ιστοσελίδα του ΤΑΥΦΕ και νέο τηλεοπτικό σποτ

Ενεργοποιήθηκε η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 οι εργαζόμενοι στις φαρμακευτικές εταιρείες, τις φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία όλης της χώρας, στο γνωστό τους ιστότοπο, www.tayfe.gr, μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ΤΑΥΦΕ.

Εύκολη στην πλοήγηση, η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα περιέχει ολοκληρωμένη την εικόνα του ΤΑΥΦΕ, τις ανακοινώσεις του Ταμείου, καθώς και  όλες τις υπηρεσίες με τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε τα ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου, οι εργοδότες και όλοι οι συναλλασσόμενοι να βρίσκουν εύκολα όλα όσα θέλουν για το Ταμείο.

Επιπλέον, στη νέα ιστοσελίδα φιλοξενείται καθημερινή ενημέρωση για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, καθώς και γενικότερα θέματα του κλάδου του φαρμάκου, με στόχο να προσφέρει στα μέλη του και τους συναλλασσόμενους καθημερινή, εξειδικευμένη και κυρίως χρήσιμη πληροφόρηση.

Αντίστοιχα, εύκολη είναι και η πρόσβαση των εργοδοτών στη δημιουργία Ταυτότητας Πληρωμής Εισφορών (https://payments.tayfe.gr/) και την online υποβολή του μηνιαίου Αρχείου Μισθοδοσίας.

Τέλος, στον «αέρα» του διαδικτύου είναι και το νέο τηλεοπτικό σποτ του Ταμείου, με κεντρικό μήνυμα: «H ασφάλεια και η δύναμή μας βρίσκονται στα δικά μας χέρια. Εμείς σχεδιάζουμε, εμείς αποφασίζουμε».

Δείτε το νέο σποτ του ΤΑΥΦΕ:

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις