ΤΑΥΦΕ: Ξεκινά ο ζωντανός διάλογος με τα μέλη – Στις 6 Σεπτεμβρίου η πρώτη «εκπομπή»

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί και ανοίγει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.

Από την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 το ΤΑΥΦΕ εγκαινιάζει έναν κύκλο συζητήσεων με τους ασφαλισμένους-μέλη του, οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube (εδώ), στη σελίδα του στο Facebook (εδώ) και στην ιστοσελίδα tayfe.gr.

Οι ασφαλισμένοι του Ταμείου θα μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν τις «ζωντανές» συζητήσεις και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρωμένες σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά θα προκύπτουν από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή από τις προτάσεις σας και τη συμμετοχή στις συζητήσεις.

Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Οι ζωντανές συναντήσεις-συζητήσεις με τους ασφαλισμένους δεν θα είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά ένας ουσιαστικός διάλογος συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης των στρατηγικών επιλογών του ΤΑΥΦΕ, προς όφελος πάντα των εργαζομένων στο χώρο του φαρμάκου.

Η πρώτη «ζωντανή» συζήτηση του ΤΑΥΦΕ με τους ασφαλισμένους-μέλη του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19.00.

Δείτε το σποτ για τις «ζωντανές» συζητήσεις του ΤΑΥΦΕ που ξεκινούν στις 6 Σεπτεμβρίου:

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις