ΤΑΥΦΕ: Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00 η πρώτη live διαδικτυακή συζήτηση με τα μέλη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη ζωντανή συζήτηση

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί και ανοίγει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.

Από την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.00 (και όχι στις 19.00 όπως αναφερόταν στην πρώτη ανακοίνωση), το ΤΑΥΦΕ εγκαινιάζει έναν κύκλο συζητήσεων με τους ασφαλισμένους-μέλη του, οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube (εδώ), στη σελίδα του στο Facebook (εδώ) και στην ιστοσελίδα tayfe.gr.

Οι ασφαλισμένοι-μέλη του Ταμείου θα μπορείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας, να παρακολουθήσετε τις «ζωντανές» συζητήσεις και κυρίως να συμμετέχετε, θέτοντας τα ερωτήματά σας, τους προβληματισμούς σας και τις προτάσεις σας για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρωμένες σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά θα προκύπτουν από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή από τις προτάσεις σας και τη συμμετοχή σας στις συζητήσεις.

Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Οι ζωντανές συναντήσεις-συζητήσεις δεν θα είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά ένας ουσιαστικός διάλογος συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης των στρατηγικών επιλογών του ΤΑΥΦΕ, προς όφελος πάντα των εργαζομένων στο χώρο του φαρμάκου.

Η πρώτη «ζωντανή» συζήτηση του ΤΑΥΦΕ με τους ασφαλισμένους-μέλη του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.00.

Πώς θα συμμετέχετε

Πριν από κάθε «ζωντανή» συζήτηση-συνάντηση θα λαμβάνετε e-mail στο οποίο θα ανακοινώνεται η ημέρα και ώρα του επόμενου διαδικτυακού «ραντεβού» μας.

Στο e-mail θα περιέχεται και ένας σύνδεσμος Google Meet. Πατώντας στο σύνδεσμο αυτόν 10 λεπτά πριν την έναρξη της συζήτησης και καθ’ όλη τη διάρκειά της, θα μπορείτε από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας να συμμετέχετε ζωντανά με την εικόνα σας στη συζήτηση, θέτοντας τα ερωτήματα και τις προτάσεις σας.

Αντίστοιχα, μπορείτε να στέλνετε γραπτά τις ερωτήσεις και προτάσεις σας χρησιμοποιώντας το chat του καναλιού του ΤΑΥΦΕ στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCboCmONnGBcqrLBgntanmJA) ή τα σχόλια στη σελίδα του ΤΑΥΦΕ στο Facebook (https://www.facebook.com/tayfe.npo).

Τέλος, είναι σημαντικό να κάνετε subscribe στο κανάλι του ΤΑΥΦΕ στο YouTube, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα βίντεο και τις εκπομπές του ΤΑΥΦΕ.

Για την πρώτη live συζήτηση του ΤΑΥΦΕ, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο σύνδεσμος του Google Meet είναι ο εξής: https://meet.google.com/fii-pzti-nxi

Θα μπορείτε από τις 19.45 και καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης να συνδέεστε και να υποβάλλετε με το όνομα και την εικόνα σας ζωντανά τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν θέλετε να υποβάλλετε ερωτήσεις-προτάσεις, σάς προτείνουμε να παρακολουθείτε την εκπομπή απ’ το YouTube, το Facebook ή την ιστοσελίδα του ΤΑΥΦΕ, ώστε να έχετε μια άρτια τηλεοπτική εικόνα.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ για τις «ζωντανές» συναντήσεις-συζητήσεις του ΤΑΥΦΕ:

 

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις