ΤΑΥΦΕ: Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00 η δεύτερη live συζήτηση με τα μέλη

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη live συζήτηση με τους (ΤΑΥΦΕ).

Η δεύτερη συνάντηση-συζήτηση θα έχει θέμα τις παροχές του Ταμείου. Θα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα του ΤΑΥΦΕ από την αρμόδια διευθύντρια και στελέχη του Ταμείου, ενώ οι ασφαλισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ζωντανά τις ερωτήσεις τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί και ανοίγει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022, το ΤΑΥΦΕ εγκαινίασε έναν κύκλο συζητήσεων με τους ασφαλισμένους-μέλη του, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube, στη σελίδα του στο Facebook και στην ιστοσελίδα tayfe.gr.

Στις live συναντήσεις οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρώνοντας σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά τίθενται από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή προκύπτουν από τις προτάσεις των ασφαλισμένων που συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, που επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Οι ζωντανές συναντήσεις-συζητήσεις με τους ασφαλισμένους δεν είναι μια τυπική διαδικασία, αλλά ένας ουσιαστικός διάλογος συμμετοχής και συνδιαμόρφωσης των στρατηγικών επιλογών του ΤΑΥΦΕ, προς όφελος πάντα των εργαζομένων στο χώρο του φαρμάκου.

Η δεύτερη ζωντανή συζήτηση του ΤΑΥΦΕ με τους ασφαλισμένους-μέλη θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στις 20.00.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της επόμενης live συζήτησης:

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις