ΤΑΥΦΕ: Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 20.00 η επόμενη live συζήτηση για τα έσοδα του Ταμείου και τον εργασιακό «χάρτη» στο φάρμακο

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) με θέμα: Τα έσοδα του ΤΑΥΦΕ, οι τάσεις στην αγορά εργασίας του φαρμάκου και τα χαρακτηριστικά των νέων θέσεων απασχόλησης στον κλάδο τα τελευταία χρόνια.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:

  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΥΦΕ.
  • Νίκος Μάινας, αντιπρόεδρος ΔΣ ΤΑΥΦΕ
  • Γιώργος Φικιώρης, γραμματέας ΔΣ ΤΑΥΦΕ
  • Σπύρος Κουκάκης, μέλος ΔΣ ΤΑΥΦΕ

Στη ζωντανή συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη θα παρουσιαστούν εξαιρετικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το τοπίο που διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις στο χώρο του φαρμάκου στη χώρα μας και την αντανάκλαση που αυτό έχει στα έσοδα του ΤΑΥΦΕ.

Επίσης, θα παρουσιαστούν αναλυτικά στοιχεία για τις νέες θέσεις εργασίας στον κλάδο ανά περιφέρεια από το 2016 μέχρι σήμερα, που αναδεικνύουν τις τάσεις που διαμορφώνονται για το μέλλον, ενώ θα απαντηθούν «ζωντανά» από τους συμμετέχοντες όλες οι ερωτήσεις των ασφαλισμένων.

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί έχοντας ανοίξει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 το ΤΑΥΦΕ εγκαινίασε έναν κύκλο συζητήσεων με τους ασφαλισμένους-μέλη του, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube, στη σελίδα του στο Facebook και στην ιστοσελίδα tayfe.gr.

Στις live συναντήσεις οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρώνοντας σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά τίθενται από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή προκύπτουν από τις προτάσεις των ασφαλισμένων που συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, που επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Η επόμενη ζωντανή συζήτηση του ΤΑΥΦΕ με τους ασφαλισμένους-μέλη του θα γίνει τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 20.00, και θα αφορά: Τα έσοδα του ΤΑΥΦΕ, τις τάσεις στην αγορά εργασίας του φαρμάκου και τα χαρακτηριστικά των νέων θέσεων απασχόλησης στον κλάδο τα τελευταία χρόνια.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις