Σημαντικές συναντήσεις με υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους

Σημαντικές συναντήσεις με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Αττικής και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Αθηναίων είχαν χτες, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΤΑΥΦΕ.

Στα γραφεία του ΤΑΥΦΕ, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκαν ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σιάτρας. Επίσης, η ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κεντρικού τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά, Ευαγγελία (Λίλλιαν) Μαρκάκη.

Τέλος, τα γραφεία του ΤΑΥΦΕ επισκέφτηκε, και ο αντιδήμαρχος Δόμησης Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, Γεώργιος Χ. Αποστολόπουλος.

Και οι τρεις ξεναγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΥΦΕ και συνομίλησαν με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για τα ζητήματα της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής ενόψει των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Από την πλευρά της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ έγινε αναλυτική ενημέρωση και στους τρεις υποψηφίους για την εξαιρετικά καλή πορεία του Ταμείου προς όφελος των ασφαλισμένων μελών του, ενώ ζητήθηκε και η στήριξή τους για να συνεχιστεί η διαρκής βελτίωση των παροχών που παρέχει το ΤΑΥΦΕ στους ασφαλισμένους του.

Τέλος, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα επόμενα μεγάλα στοιχήματα του ΤΑΥΦΕ, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής που υλοποιούν διοίκηση και εργαζόμενοι, με στόχο το ΤΑΥΦΕ να είναι ένα ταμείο-πρότυπο κοινωνικής αυτοδιαχείρισης.

Γραμματεία Τύπου & Επικοινωνιών

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις