Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Ν. Αβραμίδη

Τα γραφεία του ΤΑΥΦΕ, στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφτηκε, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης & μηχανολογικού του Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαος Αβραμίδης. Ο κ. Αβραμίδης ξεναγήθηκε στους χώρους του ΤΑΥΦΕ και συζήτησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Ταμείου σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην πόλη της Αθήνας ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Επίσης, ενημερώθηκε αναλυτικά από τη διοίκηση του ΤΑΥΦΕ για την πορεία του Ταμείου και τις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει στους ασφαλισμένους-μέλη του, ενώ ζητήθηκε η έμπρακτη στήριξη της δημοτικής Αρχής στο ΤΑΥΦΕ και τους εργαζόμενους στον κλάδο του φαρμάκου.

Ο κ. Αβραμίδης δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια εργαζομένων και διοίκησης του ΤΑΥΦΕ για συνεχή και υγιή ανάπτυξη του Ταμείου, με στόχο καθημερινά να καθίσταται ένα ταμείο-πρότυπο κοινωνικής αυτοδιαχείρισης, που θα λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον των ασφαλισμένων-μελών του.

Γραμματεία Τύπου & Επικοινωνιών

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις