ΤΑΥΦΕ: Αναλλοίωτα τα μηνύματα για κοινωνικό κράτος, ευημερία και δικαιοσύνη

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 50 χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973 συμμετείχαν εκπροσωπώντας το ΤΑΥΦΕ ο Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΑΥΦΕ και ο Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διοίκησης, καταθέτοντας στεφάνι, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Για τη διοίκηση και τους ασφαλισμένους του ΤΑΥΦΕ, η εξέγερση του Πολυτεχνείου εξακολουθεί να στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις αναλλοίωτα τα μηνύματά της για λευτεριά και δικαιοσύνη.

Η νεολαία της χώρας μας το 1973 ενώθηκε με τους εργαζόμενους και το λαό, δίνοντας καταλυτικό χτύπημα στη χούντα των συνταγματαρχών και ανοίγοντας το δρόμο για δημοκρατία και κοινωνική χειραφέτηση.

Αυτή η μεγαλειώδης ιστορική στιγμή απέδειξε τη σημασία της κινητοποίησης και του αγώνα, απέδειξε τη δύναμη των ενωτικών και μαζικών κινητοποιήσεων, που παραμερίζουν τα επιμέρους και τα μικρά, προτάσσοντας τον μεγάλο και κοινό στόχο.

Με αυτό ως παρακαταθήκη, σήμερα είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για ενεργοποίηση και συμμετοχή. Είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για συστράτευση σε μεγάλους, κοινούς στόχους και αγώνες, που θα υπηρετούν τους εργαζόμενους και το κοινωνικό κράτος.

Από αριστερά, Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διοίκησης του ΤΑΥΦΕ και Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΑΥΦΕ

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις