Γ. Κονιδάρης στη Βουλή: Έκκληση στους βουλευτές να μην μετατρέψουν το ΤΑΥΦΕ σε Τιτανικό (βίντεο)

Την πλήρη αντίθεση του ΤΑΥΦΕ και τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για το Ταμείο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που συζητείται στη Βουλή ανάπτυξε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης του ΤΑΥΦΕ, Γεράσιμος Κονιδάρης, παρεμβαίνοντας σήμερα στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ο κ. Κονιδάρης παρουσίασε διεξοδικά τα δεδομένα για το ΤΑΥΦΕ και ανέδειξε με σαφήνεια τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η άρση της υποχρεωτικότητας για το Ταμείο και το εφάπαξ των χιλιάδων εργαζομένων στο φάρμακο.

Έκανε έκκληση στους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να αντιληφθούν το αναίτιο και παντελώς αυθαίρετο όσων προωθούνται και να αναλογιστούν το μέγεθος της ζημιάς που θα προκύψει για το ΤΑΥΦΕ και τους ασφαλισμένους του, κάνοντας λόγο χαρακτηριστικά για επερχόμενο Τιτανικό, ενώ κατήγγειλε και όσους υπηρετώντας αλλότριους σκοπούς επιχείρησαν και επιχειρούν να διαβάλλουν τη διοίκηση του ΤΑΥΦΕ, ώστε κόντρα στα συμφέροντα των εργαζομένων στο φάρμακο να το σπρώξουν στην απαξία.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πολλές ήταν και οι ερωτήσεις που δέχτηκε ο κ. Κονιδάρης από τους εισηγητές-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς, ενώ μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός ότι ενώ το μείζον θέμα του ΤΑΥΦΕ ήταν από τα κεντρικά ζητήματα της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής, κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν έκανε κάποια ερώτηση.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις