ΔΥΠΑ: Επαγγελματική κατάρτιση με χρήση τεχνητής νοημοσύνης – Νέα διαδικτυακή δράση

Στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, έχουν αναρτηθεί από την Πέμπτη 28 Μαΐου, οι οριστικοί πίνακες με τους 100 ωφελούμενους της νέας διαδικτυακής δράσης επαγγελματικής κατάρτισης, με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Οι πίνακες βρίσκονται στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/nea-anakoinwseis  και η διοίκηση του Οργανισμού, προγραμματίζει να αποστείλει άμεσα ενημερωτικό email σε κάθε ωφελούμενο του προγράμματος. Εκεί θα αναλύονται τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε οι συμμετέχοντες να εγγραφούν στην σχετική εκπαιδευτική πλατφόρμα για την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων. Οι ωφελούμενοι της δράσης θα κληθούν αρχικά, να συμπληρώσουν εξειδικευμένα ερωτηματολόγια τα οποία στη συνέχεια θα επεξεργαστεί το ΕΚΠΑ μέσω μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα αναδείξει τα προσωποποιημένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα κληθεί στη συνέχεια κάθε ωφελούμενος να παρακολουθήσει, ενώ το περιεχόμενό τους θα αποτελείται από μαθήματα και διδακτικές ενότητες που θα έχουν άμεση συνάρτηση με το προσωπικό τους προφίλ.

Η πιλοτική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας της ΔΥΠΑ με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στοχεύει στην παροχή προσωποποιημένων διαδικτυακών προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, που η συνολική τους διάρκεια θα κυμαίνεται από 100 έως 250 ώρες.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις