ΤΑΥΦΕ: Τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 20.00 η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους – Τα επόμενα βήματα μετά τη ΓΣ

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Η ζωντανή συζήτηση θα έχει θέμα τα επόμενα βήματα του ΤΑΥΦΕ μετά την πετυχημένη ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Ταμείου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, καθώς επίσης, θα απαντηθούν και σημαντικά ερωτήματα που έχουν τεθεί από τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ΤΑΥΦΕ.
  • Αθανασία Λαμπρινέα, Διευθύντρια Παροχών του ΤΑΥΦΕ.

Θυμίζουμε ότι κατά τη Γ.Σ. οι εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συνδικάτων ένωσαν τη φωνή τους με τους χιλιάδες ασφαλισμένους του ΤΑΥΦΕ, συντασσόμενοι στον αγώνα για να παραμείνει το ΤΑΥΦΕ Ταμείο υποχρεωτικής ασφάλισης, εξουσιοδοτώντας το ΔΣ και τα εντεταλμένα όργανα για την προώθηση όλων των αναγκαίων ενεργειών, με στόχο να αλλάξει ο νόμος 5070/2023 που καταργεί την υποχρεωτικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντικό το επόμενο διάστημα μέσα από διαφανείς διαδικασίες, συνεχή ενημέρωση και ανοιχτό διάλογο να σχεδιαστούν και να αποφασιστούν τα βήματα για την υπηρέτηση του βασικού στόχου, που δεν είναι άλλος από τη διάσωση του εφάπαξ και της περιουσίας των χιλιάδων εργαζομένων στο Φάρμακο και τη διαχρονική βιωσιμότητα του ΤΑΥΦΕ.

Οι ασφαλισμένοι-μέλη του Ταμείου μπορείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας, να παρακολουθήσετε τη συζήτηση-ενημέρωση και κυρίως να συμμετέχετε ζωντανά, θέτοντας τα ερωτήματα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του ΤΑΥΦΕ:

Πώς θα συμμετέχετε

Αν θέλετε να παρέμβετε ζωντανά στην ενημέρωση-συζήτηση, 10 λεπτά πριν την έναρξή της, δηλαδή, στις 19:50 Τρίτης 26 Μαρτίου, μπορείτε να πατήσετε στον εξής σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/84814915605?pwd=RXM1SlRRK2x5Nm5SU3ZMUjlZSEN5UT09

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις