Θ. Κρυσταλλίδου, υπ. ευρωβουλευτής ΝΔ: Δίκαιο το αίτημα του ΤΑΥΦΕ για διατήρηση της υποχρεωτικότητας στην ασφάλιση (βίντεο)

Δίκαιο χαρακτήρισε το αίτημα του ΤΑΥΦΕ για διατήρηση της υποχρεωτικότητας της ασφάλισης, η Θεοπίστη (Πίστη) Κρυσταλλίδου, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ και γραμματέας εθελοντισμού του κυβερνώντος κόμματος, κατά την επίσκεψή της στο ΤΑΥΦΕ την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Η κ. Κρυσταλλίδου ενημερώθηκε διεξοδικά από τη διοίκηση και στελέχη του ΤΑΥΦΕ για τις δυσμενείς συνέπειες που θα έχει για το Ταμείου και τους χιλιάδες ασφαλισμένους του ο νόμος 5078/2023, που αίρει από 1/1/2026 την υποχρεωτικότητα της ασφάλισης και συμφώνησε ότι είναι κρίσιμο ζήτημα η τροποποίηση του νόμου από την κυβέρνηση.

Δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει σε όποιο επίπεδο έχει τη δυνατότητα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της τροποποίησης του νόμου και δήλωσε εντυπωσιασμένη με τον τρόπο που η διοίκηση του ΤΑΥΦΕ διαχειρίστηκε τα προηγούμενα χρόνια την κρίση.

Σε δήλωσή της μετά τη συνάντηση η κ. Κρυσταλλίδου ανέφερε ότι «ως υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ είχα τη δυνατότητα να συνομιλήσω με τον κ. Κονιδάρη και στελέχη του ΤΑΥΦΕ. Μου ανέφεραν την ιστορική πορεία του Ταμείου όλα τα προηγούμενα χρόνια και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τις πολύ μεγάλες κρίσεις που έπρεπε να περάσει και η χώρα».

«Αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι εδώ για να σας ακούσω. Θεωρώ πολύ δίκαιο το αίτημά σας (σ.σ. για διατήρηση της υποχρεωτικότητας ασφάλισης στο ΤΑΥΦΕ), άλλωστε υπάρχει και η επιστημονική τεκμηρίωση και θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί», κατέληξε η κα Κρυσταλλίδου.

Από αριστερά, Θεοπίστη (Πίστη) Κρυσταλλίδου, υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Κονιδάρης, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικοινωνίας ΤΑΥΦΕ και Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος ΔΣ ΤΑΥΦΕ

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις