ΤΑΥΦΕ: Την Τρίτη, 16 Ιουλίου, η εκδήλωση υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αύριο Τρίτη, 16 Ιουλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, υπογράφεται το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αφορά στις «προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου του Φαρμάκου υπό το πρίσμα της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής καινοτομίας».

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική συνεργασία, αφού για πρώτη φορά θα διερευνηθούν με επιστημονική αξιοπιστία οι προοπτικές ενός ολόκληρου κλάδου, όπως αυτός του Φαρμάκου, και, μάλιστα, σε όλες τις πτυχές που αφορούν στους εργαζόμενους, δηλαδή, εργασιακές σχέσεις και κοινωνική ασφάλιση, ενώ την ίδια ώρα θα μελετηθούν και κοινωνικά καινοτόμες πρακτικές που αλλάζουν τα δεδομένα και διαμορφώνουν νέες αντιλήψεις και πρακτικές.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογράψουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΤΑΥΦΕ κ. Σπυρίδων Κουκάκης και ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ, Καθηγητής Παναγιώτης Ε. Καλδής, ενώ έχουν προσκληθεί πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες, καθώς και στελέχη του κλάδου του Φαρμάκου.

Η εκδήλωση υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας θα γίνει αύριο, Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στις 12:00, στα γραφεία του Ταμείου, στο Μέγαρο επί της οδού Μάρνη αρ. 22, στην Αθήνα (Μουσείο).

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις