Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 στις 20.00 η νέα live συζήτηση με τα μέλη του ΤΑΥΦΕ

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Η ζωντανή συζήτηση θα επικεντρωθεί στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για το Ταμείο σχεδόν 10 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου 5078/2023 που καταργεί την υποχρεωτικότητα ασφάλισης στο ΤΑΥΦΕ, τη σημασία του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και τους στόχους του Ταμείου για την επόμενη περίοδο, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων του.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

  • Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος ΔΣ του ΤΑΥΦΕ.
  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ΤΑΥΦΕ.
  • Αθανασία Λαμπρινέα, Διευθύντρια Παροχών του ΤΑΥΦΕ.

Επίσης, στη ζωντανή συζήτηση της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου, θα απαντηθούν και δεκάδες ερωτήματα ασφαλισμένων-μελών του Ταμείου.

Οι ασφαλισμένοι-μέλη του Ταμείου μπορείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας, να παρακολουθήσετε τις «ζωντανές» συζητήσεις και κυρίως να συμμετέχετε, θέτοντας τα ερωτήματά σας, τους προβληματισμούς σας και τις προτάσεις σας.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του ΤΑΥΦΕ:

YouTube: https://www.youtube.com/@tayfe5848

Facebook: https://www.facebook.com/tayfe.npo

Πώς θα συμμετέχετε:

Αν θέλετε να παρέμβετε ζωντανά στη συζήτηση, 10 λεπτά πριν την έναρξή της, δηλαδή, στις 19:50 της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις