ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

Χρήστος Λάζαρης, πρόεδρος ΔΣ

Ο Χρήστος Λάζαρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα μαθητικά του χρόνια φοίτησε στο Πρότυπο Μουσικό Γυμνάσιο, λόγω της παράλληλης εκπαίδευσης πιάνου και αρμονίας από πολύ μικρή ηλικία.

Ολοκληρώνοντας το Λύκειο και έχοντας ήδη Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και σπουδές πιάνου Ανωτάτης Σχολής, συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της Οικονομικής Επιστήμης, αποκτώντας Bachelor’s Degree in Business Administration στο University of Hertfordshire και στην συνέχεια σε μεταπτυχιακό επίπεδο, αποκτώντας Master’s Degree in Marketing στο University of Westminster στο Λονδίνο.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Μεγάλη Βρετανία και μετά από την στρατιωτική του θητεία που ακολούθησε στην Ελλάδα, ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου στον οποίο συνεχίζει να εργάζεται έπειτα από 19 χρόνια, έως και σήμερα.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει εργαστεί σε Ελληνικές Φαρμακοβιομηχανίες και σε Πολυεθνικoύς Φαρμακευτικούς Ομίλους σε διοικητικές θέσεις πωλήσεων και Marketing, όπως στις εταιρείες Specifar Pharmaceuticals, Actavis, Allergan, Teva, Theramex και Servier στην οποία εργάζεται έως και σήμερα.

Η ανάμιξή του με το ΤΑΥΦΕ ξεκινά το 2014 που εκλέγεται από τους ασφαλισμένους στο ΔΣ του ταμείου και αναλαμβάνει την θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ.

Τον Δεκέμβριο του 2018 επανεκλέγεται και αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του ΔΣ του ΤΑΥΦΕ.