ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΛΤΟΚΑ

Η κα. Μαριάννα Αλτόκα είναι Διευθύντρια Εσόδων στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (Τ.Α.Υ.Φ.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. από το 2017 και έχει διατελέσει Αν. Προϊσταμένη Τμήματος Οικονομικού-Εσόδων-Λογιστηρίου στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ. από ιδρύσεώς του (2013).

 Έχει εργαστεί ως Project Manager και Επιβλέπων Μηχανικός στην κατασκευή πολλών αναπτυξιακών έργων της χώρας όπως την Επέκταση της Γραμμής 2 του Αττικό Μετρό (Αγ. Δημήτριος – Ελληνικό), το νέο Κτήριο Αβέρωφ (Ε.Μ.Π. Πατησίων), την Ανακατασκευή του Εθνικού Θεάτρου (Κτήριο Ziller), το νέο Κτήριο Ι.ΓΜ.Ε. κ.α.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου με Επαγγελματική Ταυτότητα Λογιστή Φοροτεχνικού Β’ Τάξης και πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης με Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Β’ Τάξης.

Ομιλεί και γράφει άριστα Αγγλικά (Proficiency), καλά Γαλλικά (Certificat), γνωρίζει γλώσσες Προγραμματισμού (C++, MySQL, HTML, MatLAB, Autocad κ.α.), έχει πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ (ECDL) καθώς και πιστοποιήσεις από σεμινάρια για την διαχείριση συγκρούσεων και την ασφάλεια στην εργασία.