ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ): Στα Γιάννενα η 9η Ημέρα Καριέρας

Την διοργάνωση «Ημέρας Καριέρας» στα Ιωάννινα, το ερχόμενο Σάββατο 1η Οκτωβρίου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ – τ. ΟΑΕΔ). Πρόκειται για την 9η σχετική εκδήλωση που διοργανώνεται αυτή την φορά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου, Ιωάννινα 452 21) από τις 10:00 έως τις 18:00. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 600 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Ενδεικτικές ειδικότητες που αναζητούν οι εταιρείες: υπάλληλοι γραφείου και διοικητικής υποστήριξης, οδηγοί, εξυπηρέτηση πελατών, στελέχη πληροφορικής, πωλητές, αποθηκάριοι, εκπαιδευτικοί, εξειδικευμένα στελέχη και προσωπικό σε βιομηχανίες (ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι μηχανικοί, εργάτες παραγωγής, τεχνικές ειδικότητες), καθώς και ειδικότητες στους κλάδους του τουρισμού, της παροχής ιατρικών υπηρεσιών και των κατασκευών.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-ioannina

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις