Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου η τρίτη live συζήτηση για την επαγγελματική διαχείριση των αποθεματικών

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η τρίτη live συζήτηση με του ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Η τρίτη συνάντηση-συζήτηση θα έχει θέμα την επαγγελματική διαχείριση των αποθεματικών του Ταμείου και την ίδρυση επενδυτικού φορέα.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:

  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΥΦΕ.
  • Δρ. Παναγιώτης Αλεξάκης, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Αγορών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ, μέλος Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΥΦΕ.
  • Δρ. Παναγιώτης Γ. Αρτίκης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, μέλος Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΥΦΕ.
  • Αυγέρης Τρικούζας, κάτοχος ΜΒΑ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοποίησης Φοροτεχνικού-Λογιστή Α΄ τάξης, Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΥΦΕ.

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί έχοντας ανοίξει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 το ΤΑΥΦΕ εγκαινίασε έναν κύκλο συζητήσεων με τους ασφαλισμένους-μέλη του, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube, στη σελίδα του στο Facebook και στην ιστοσελίδα tayfe.gr.

Στις live συναντήσεις οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρώνοντας σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά τίθενται από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή προκύπτουν από τις προτάσεις των ασφαλισμένων που συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, που επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Η τρίτη ζωντανή συζήτηση του ΤΑΥΦΕ με τους ασφαλισμένους-μέλη θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, έχοντας ως θέμα την επαγγελματική διαχείριση των αποθεματικών του Ταμείου και την ίδρυση επενδυτικού φορέα.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις