Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στις 20.00 το Β’ μέρος της live συζήτησης για την επαγγελματική διαχείριση των αποθεματικών και την ίδρυση επενδυτικού φορέα

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί το Β’ μέρος της live συζήτησης με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) για την επαγγελματική διαχείριση των αποθεματικών του Ταμείου και την ίδρυση επενδυτικού φορέα.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:

  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΥΦΕ.
  • Δρ. Παναγιώτης Αλεξάκης, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Αγορών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΥΦΕ.
  • Δρ. Παναγιώτης Γ. Αρτίκης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, μέλος Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΥΦΕ.
  • Αυγέρης Τρικούζας, κάτοχος ΜΒΑ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοποίησης Φοροτεχνικού-Λογιστή Α΄ τάξης, Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών, μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής του ΤΑΥΦΕ.
  • Ζωή Βασιλείου, οικονομολόγος, σύμβουλος ΤΑΥΦΕ.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε το πρώτο μέρος (δείτε εδώ) της live συζήτησης για την επαγγελματική διαχείριση των αποθεματικών του ΤΑΥΦΕ και την ίδρυση επενδυτικού φορέα.  Αναλύθηκαν τα οικονομικά στοιχεία του Ταμείου και τα πλεονεκτήματα που θα έχει για την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του, η επαγγελματική διαχείριση από έναν επενδυτικό φορέα που θα ελέγχεται και θα λειτουργεί αποκλειστικά για λογαριασμό του ΤΑΥΦΕ, προς όφελος πάντα των ασφαλισμένων μελών του.  Στο Β’ μέρος οι συμμετέχοντες θα προχωρήσουν σε επιπλέον εξειδικεύσεις και θα απαντήσουν στα ερωτήματα των ασφαλισμένων-μελών του ΤΑΥΦΕ.

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί έχοντας ανοίξει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.  Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 το ΤΑΥΦΕ εγκαινίασε έναν κύκλο συζητήσεων, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube, στη σελίδα του στο Facebook και στην ιστοσελίδα tayfe.gr.

Στις live συναντήσεις οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν και, κυρίως, να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρώνοντας σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά τίθενται από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή προκύπτουν από τις προτάσεις των ασφαλισμένων που συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, που επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Η τέταρτη ζωντανή συζήτηση του ΤΑΥΦΕ με τους ασφαλισμένους-μέλη θα γίνει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 20.00, συνεχίζοντας το θέμα της επαγγελματικής διαχείρισης των αποθεματικών του Ταμείου και της ίδρυσης επενδυτικού φορέα.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις