ΕΦΚΑ: Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων του Νοεμβρίου

Τμηματικά, από την Τρίτη 25 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 27 του μηνός, θα πραγματοποιηθούν οι καταβολές των συντάξεων. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, για άλλο ένα μήνα θα γίνει ταυτόχρονα η χορήγηση τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων. Επίσης, η πληρωμή σε διάστημα τριών ημερών, θα εφαρμοστεί και πάλι, λόγω πανδημίας,  ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος συνωστισμού των συνταξιούχων στα ΑΤΜ των τραπεζών. Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις