Οι φαρμακοποιοί ξεκινούν καμπάνια ενημέρωσης για τις ελλείψεις φαρμάκων

Ξεκάθαρο πρόβλημα για την δημόσια υγεία, αποτελούν οι ελλείψεις φαρμάκων ανά την επικράτεια. Ταυτόχρονα όμως, αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα για την καθημερινότητα των φαρμακοποιών, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και έναντι των ασθενών. Για το λόγο αυτό ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) ξεκινάει άμεσα καμπάνια ενημέρωση, θέλοντας να αναδειχθεί αυτό το πολύ κρίσιμο θέμα, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με επάρκεια να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις.

Το Δ.Σ., εκτός από τις παρεμβάσεις, τις ενέργειες και τις πιέσεις που ασκεί προς τους αρμόδιους φορείς, δημιούργησε τρία τηλεοπτικά spot, τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Σε πρώτη φάση θα δημοσιευθούν τα δύο από τα spots, καθώς το τρίτο βρίσκεται ακόμα σε φάση επεξεργασίας και εκτιμάται ότι ίσως να χρειαστούν λίγες μέρες ακόμη, για να ετοιμαστεί.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και αφύπνισης της Πολιτείας για να διορθωθεί μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση.

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις