ΤΑΥΦΕ: Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00 η επόμενη live συζήτηση με τους ασφαλισμένους

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) με θέμα: «ΤΑΥΦΕ – Κλάδος Εφάπαξ Παροχών, η μετάβαση σε ΝΠΙΔ: Υποχρεώσεις – απαιτήσεις – εκκρεμότητες και η ευθύνη θεσμικής και αποτελεσματικής λειτουργίας για τη διαχρονική βιωσιμότητα του Ταμείου σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται».

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:

  • Χρήστος Λάζαρης, Πρόεδρος ΔΣ ΤΑΥΦΕ
  • Νίκος Μάινας, αντιπρόεδρος ΔΣ ΤΑΥΦΕ
  • Γιώργος Φικιώρης, γραμματέας ΔΣ ΤΑΥΦΕ
  • Σπύρος Κουκάκης, μέλος ΔΣ ΤΑΥΦΕ
  • Συντονίζει ο Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΥΦΕ

Στη ζωντανή συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη θα περιγραφούν και θα αναλυθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με τη μετάβαση του ΤΑΥΦΕ σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι υποχρεώσεις, οι απαιτήσεις και οι εκκρεμότητες για τον αποτελεσματικό και αποδοτικό βηματισμό του Ταμείου στη νέα περίοδο.

Επίσης, θα αναδειχθούν όλες οι προκλήσεις και τα καθήκοντα της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ για την αποτελεσματική λειτουργία του και κυρίως για τη διαχρονική βιωσιμότητά του, προς όφελος πάντα των ασφαλισμένων μελών του, σε ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται.

Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ) πρωτοπορεί έχοντας ανοίξει ζωντανό και ουσιαστικό διάλογο με τους ασφαλισμένους-μέλη του.

Από το Σεπτέμβριο του 2022 το ΤΑΥΦΕ εγκαινίασε έναν κύκλο συζητήσεων με τους ασφαλισμένους-μέλη του, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του Ταμείου στο Youtube, στη σελίδα του στο Facebook και στην ιστοσελίδα www.tayfe.gr.

Στις live συναντήσεις οι ασφαλισμένοι του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους για το ΤΑΥΦΕ.

Οι συζητήσεις με τους ασφαλισμένους γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι είτε συνολικές, για μεγάλα, δηλαδή, θέματα του ΤΑΥΦΕ, είτε θεματικές, επικεντρώνοντας σε επιμέρους ζητήματα που κάθε φορά τίθενται από την καθημερινή λειτουργία του Ταμείου ή προκύπτουν από τις προτάσεις των ασφαλισμένων που συμμετέχουν στις συναντήσεις.  Μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις, που επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, πραγματώνεται η βασική αρχή της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ ότι «δύναμή του είναι η συμμετοχή των μελών του».

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις