Δελτίο Τύπου: Το ΤΑΥΦΕ στο πλευρό όσων δοκιμάζονται σε Θεσσαλία, Έβρο, Ρόδο & γενικότερα σε όλες τις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΤΑΥΦΕ εκφράζουν την οδύνη και τα συλλυπητήριά τους για τους νεκρούς στη Θεσσαλία και δηλώνουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους χιλιάδες πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο.

Τούτες τις ώρες η σκέψη και η έγνοια όλων μας είναι σε αυτούς που παλεύουν με τις λάσπες και τα χαλάσματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Πριν ακόμα σβήσουν οι πυρκαγιές, μεταξύ άλλων, στη Ρόδο και τον εθνικό δρυμό της Δαδιάς, οι οποίες κατέστρεψαν έναν τεράστιο και μοναδικό δασικό πλούτο, απειλώντας με ερήμωση τεράστιες εκτάσεις της χώρας, ήρθαν οι καταστροφικές πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο να «κλείσουν» ένα εφιαλτικό καλοκαίρι.

Καταστροφές, που ανατρέπουν τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας και μας κινητοποιούν -όπως είναι αυτονόητο- να σταθούμε αρωγοί και να συμβάλουμε με όσα μέσα μας επιτρέπει το νομικό μας πλαίσιο για την παροχή ουσιαστικής βοήθειας.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΤΑΥΦΕ, σεβόμενοι το δράμα των συνανθρώπων μας στις πληγείσες περιοχές όλης της χώρας, αποφάσισαν να στηρίξουν τους ασφαλισμένους-μέλη και τους υπόχρεους εργοδότες του Ταμείου και να προσφέρουν όποια βοήθεια μπορούν εντός του νομικού πλαισίου του Ταμείου, που οριοθετείται από το Καταστατικό του και τη γενικότερη νομοθεσία, για την επούλωση των πληγών τους.

Σε ό,τι αφορά τους ασφαλισμένους-μέλη και τους εργοδότες του ΤΑΥΦΕ, οι οποίοι επλήγησαν από τις πιο πάνω καταστροφές, τους ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 15:00 θα μπορούν να επικοινωνούν με τη «γραμμή στήριξης του ΤΑΥΦΕ» στο τηλέφωνο 210-5248562 εσωτ. 603 και 412 ή στο email: info@tayfe.gr, όπου θα μπορούν να υποβάλουν αιτήματα για θέματα που άπτονται του Ταμείου, ώστε να εξυπηρετούνται με άμεση προτεραιότητα.

Αντίστοιχα, το Ταμείο δεσμεύεται ότι θα σταθεί εμπράκτως με κάθε δυνατό τρόπο στο πλευρό των πληγέντων, σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Γραμματεία Τύπου & Επικοινωνιών

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις