Ζωντανή ενημέρωση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου: Η επόμενη μέρα για το ΤΑΥΦΕ μετά την ψήφιση του νόμου 5078/2023

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Η ζωντανή συζήτηση θα έχει θέμα την επόμενη μέρα για το ΤΑΥΦΕ μετά την ψήφιση του νόμου 5078/23.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Εντεταλμένος Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΥΦΕ.
  • Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος ΔΣ του ΤΑΥΦΕ.
  • Αθανασία Λαμπρινέα, Διευθύντρια παροχών του ΤΑΥΦΕ.

Η ψήφιση του νόμου 5078/2023, που – μεταξύ άλλων – αίρει την υποχρεωτικότητα ασφάλισης στο ΤΑΥΦΕ, δημιουργεί νέα δεδομένα και παρά την για έναν ακόμα χρόνο παράταση για την εφαρμογή του νέου εξοντωτικού πλαισίου, η διοίκηση και οι ασφαλισμένοι-μέλη του ΤΑΥΦΕ είναι αυτονόητο ότι πρέπει να χαράξουν τα επόμενα καθοριστικά βήματα του Ταμείου απέναντι σε όσα καταστροφικά για το εφάπαξ των χιλιάδων εργαζομένων στο φάρμακο προοιωνίζεται ο νέος νόμος.

Οι δυναμικές κινητοποιήσεις το διάστημα της συζήτησης του νομοσχεδίου ανέδειξαν με σαφήνεια πόσο αυθαίρετη και άδικη είναι η εν λόγω νομοθέτηση και τι θα σημάνει για το ΤΑΥΦΕ και το εφάπαξ των χιλιάδων εργαζομένων στο φάρμακο.

Με τη ζωντανή συζήτηση της Παρασκευής θα γίνει ενημέρωση για τα νέα δεδομένα και κυρίως θα ανιχνευτούν οι επόμενες κινήσεις Ταμείου και ασφαλισμένων σε όλα τα επίπεδα, για τη μη εφαρμογή του καταστροφικού νόμου.

Οι ασφαλισμένοι-μέλη του Ταμείου μπορείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας, να παρακολουθήσετε τις «ζωντανές» συζητήσεις και κυρίως να συμμετέχετε, θέτοντας τα ερωτήματά σας, τους προβληματισμούς σας και τις προτάσεις σας για το ΤΑΥΦΕ.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του ΤΑΥΦΕ:

Πώς θα συμμετέχετε:

Αν θέλετε να παρέμβετε ζωντανά στη συζήτησης, 10 λεπτά πριν την έναρξή της, δηλαδή, στις 19.50 της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις