ΤΑΥΦΕ: Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 20.00 η νέα ζωντανή συζήτηση με τα μέλη

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Η ζωντανή συζήτηση θα έχει ως κύριο θέμα τις προκλήσεις και τους στόχους του ΤΑΥΦΕ για την επόμενη περίοδο, όπως θα συζητηθούν και θα αναδειχτούν στην επικείμενη Γενική Συνέλευση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 08:30 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αίθουσα ILISSOS (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

  • Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος ΔΣ του ΤΑΥΦΕ.
  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ΤΑΥΦΕ.
  • Αθανασία Λαμπρινέα, Διευθύντρια παροχών του ΤΑΥΦΕ.

 

Είναι προφανές ότι η επικείμενη Γενική Συνέλευση, η οποία είναι η πρώτη μετά την ψήφιση του νόμου 5078/2023, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αίρει την υποχρεωτικότητα ασφάλισης στο ΤΑΥΦΕ, έχει εξαιρετική σημασία για το ΤΑΥΦΕ και τους ασφαλισμένους του, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα και την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί σε όλα τα επίπεδα.

Στη ζωντανή συζήτηση της Παρασκευής θα απαντηθούν και δεκάδες ερωτήματα που έχουν φτάσει τις προηγούμενες μέρες από ασφαλισμένους στο ΤΑΥΦΕ, οι οποίοι αγωνιούν για το Ταμείο και την περιουσία τους.

Οι ασφαλισμένοι-μέλη του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν τις «ζωντανές» συζητήσεις και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του ΤΑΥΦΕ:

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις