ΤΑΥΦΕ: Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 στις 20.00 η νέα ζωντανή συζήτηση με τους ασφαλισμένους – Κρίσιμη η μαζική συμμετοχή στη ΓΣ

Την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα live συζήτηση με τους ασφαλισμένους-μέλη του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ).

Η ζωντανή συζήτηση θα έχει ως κύριο θέμα τη σπουδαιότητα της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης του ΤΑΥΦΕ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, στις 08:30 π.μ., στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αίθουσα ILISSOS (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) και την κρισιμότητα της μαζικής συμμετοχής των ασφαλισμένων.

Στη ζωντανή συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

  • Σπύρος Κουκάκης, Πρόεδρος ΔΣ του ΤΑΥΦΕ.
  • Γεράσιμος Κονιδάρης, Σύμβουλος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ΤΑΥΦΕ.
  • Αθανασία Λαμπρινέα, Διευθύντρια παροχών του ΤΑΥΦΕ.

Στη δεδομένη συγκυρία είναι ξεκάθαρο ότι η Γενική Συνέλευση, η πρώτη μετά την ψήφιση του καταστροφικού για το Ταμείο νόμου 5078/2023, είναι μείζονος σημασίας και η μαζική συμμετοχή των ασφαλισμένων-μελών του ΤΑΥΦΕ είναι εξαιρετικά κρίσιμη, αφού, μεταξύ άλλων, θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν τα επόμενα βήματα και την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί σε όλα τα επίπεδα, με στόχο τη διάσωση του ΤΑΥΦΕ και της περιουσίας των ασφαλισμένων του.

Οι ασφαλισμένοι-μέλη του Ταμείου μπορούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τους, να παρακολουθήσουν τη ζωντανή συζήτηση και κυρίως να συμμετέχουν, θέτοντας τα ερωτήματά τους, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά στα κανάλια του ΤΑΥΦΕ:

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις