ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

ΘΕΜΑ: Αποστολή αρχείων Ειδικής Γραμμογράφησης κλάδου Πρόνοιας (ΤΑΥΦΕ)

 

Το Τ.Α.Υ.Φ.Ε ως Ν.Π.Ι.Δ. εκσυγχρονίζεται και έχει ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς την μηχανογράφηση του και την δημιουργία ατομικών μερίδων. Παρόλα αυτά, καθώς απαιτείται χρόνος για την ολοκλήρωση του έργου αυτού, η απονομή Εφάπαξ Βοηθήματος συνεχίζεται βασιζόμενη στις μέχρι τώρα μεθόδους υπολογισμού.                                  

 

Προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία για την έκδοση του Εφάπαξ Βοηθήματος των συνταξιούχων, παρακαλώ να μας αποστείλετε τα αρχεία ειδικής γραμμογράφηση .txt ή .dat, γραμμογράφηση, την οποία θα βρείτε στο φάκελο ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ / ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ της ιστοσελίδας μας και η οποία αφορά στην Πρόνοια (Εφάπαξ) (αρχεία που αφορούσαν στον τ. Τομέα Πρόνοιας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών του ΤΑΠΙΤ) από τον 10ο του 2008 μέχρι σήμερα. Παρακαλώ το αυτό να επαναλαμβάνεται για κάθε καταβολή εισφορών από τούδε και στο εξής.

Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν στείλετε τα αρχεία μέσω email στον λογαριασμό: esodapronoia@tayfe.gr με θέμα: ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΑΜΕ: ……. – ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΑΥΦΕ (Τ. ΤΑΠΙΤ) – ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

π.χ. Θέμα: GLOBALAME: XXXΧΧ – ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΑΥΦΕ (Τ. ΤΑΠΙΤ) – ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

 

Για την ΠΔΕ

 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης

 

 

 

Γεράσιμος Κονιδάρης

 

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις