ΤΑΥΦΕ: Ζωντανή ενημέρωση-συζήτηση για το προωθούμενο νομοσχέδιο που βάζει βόμβα στο Ταμείο και απειλεί το εφάπαξ

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή ενημέρωση-συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που τέθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση και το οποίο αναίτια και χωρίς καμιά συζήτηση αλλάζει τη φύση του ΤΑΥΦΕ και χτυπά ευθέως τις εφάπαξ παροχές των 28.000 ασφαλισμένων του, αλλά και του συνόλου των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου.

Η ενημέρωση-συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια του ΤΑΥΦΕ στο Youtube (παρακολουθήστε εδώ) και το Facebook (παρακολουθήστε εδώ).

Παρακολουθήστε την κρίσιμη ενημέρωση-συζήτηση για το μέλλον του Ταμείου μας και πάρτε μέρος ζωντανά μέσω Zoom (συνδεθείτε εδώ στις 7.45 μ.μ.) από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τας, υποβάλλοντας τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας.

Στην συζήτηση θα παρέμβουν μέλη της διοίκησης του ΤΑΥΦΕ, η πρόεδρος των εργαζομένων στο Ταμείο, εκπρόσωποι Ομοσπονδιών εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου και ασφαλισμένοι-μέλη του ΤΑΥΦΕ.

Ο αγώνας όλων μας ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που τέθηκε πρόσφατα σε δημόσια διαβούλευση συνεχίζεται και κλιμακώνεται.

Θυμίζουμε ότι οι αντιδράσεις από την πλευρά του ΤΑΥΦΕ και των εργαζομένων στο φάρμακο ξεκίνησαν με την ανάρτηση του σχεδίου νομοσχεδίου στη δημόσια διαβούλευση και κλιμακώνονται με τηλεοπτικό σποτ (δείτε εδώ), ανακοινώσεις, συναντήσεις με Ομοσπονδίες εργαζομένων, συναντήσεις με κόμματα και φορείς, με την έκδοση ενημερωτικού υλικού που δείχνει την εξαιρετικά καλή πορεία του ΤΑΥΦΕ και με πληθώρα δράσεων κινητοποίησης των ασφαλισμένων και όλων των εργαζόμενων στο φάρμακο, ώστε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας να αποσύρει τη διάταξη που ξεθεμελιώνει το ΤΑΥΦΕ και το εφάπαξ.

Δείτε-διαβάστε και:

ΤΑΥΦΕ: Τηλεοπτικό σποτ ενάντια στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας (Βίντεο)

ΤΑΥΦΕ: Συντονισμός με τις Ομοσπονδίες για να αποτραπεί το χτύπημα στο εφάπαξ των εργαζομένων στο φάρμακο

ΤΑΥΦΕ: Οχι στο στραγγαλισμό και το κλείσιμο του Ταμείου – Οχι στο στραγγαλισμό και την κατάργηση του εφάπαξ των εργαζομένων στο φάρμακο

Σχετικές Ανακοινώσεις

Πρόσφατες Ανακοινώσεις